Prețul de botox gastric în Dubai

gastric botox preț dubai 1
Scris de Laurence

Astăzi, Botoxul, care a fost utilizat în general în diverse proceduri de chirurgie plastică în Dubai, este considerat de mulți medici ca fiind un medicament pentru pierderea în greutate.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre botoxul gastric în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul botoxului gastric în Dubai

Costul mediu al unui botox gastric în Dubai este de 3.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3.000 € la 4.000 €.

ProceduraPreț Dubai
Botox gastric3500 €

Ce este botoxul gastric?

Astăzi, Botoxul, care a fost în general utilizat în diverse proceduri de chirurgie plastică în Dubai, este considerat de mulți medici ca un medicament pentru pierderea în greutate. Întreaga procedură se numește Botox gastric în Dubai și este, din nou, o metodă de pierdere în greutate fără a implica tăieturi sau incizii în corp.

În acest tratament, o persoană tinde să piardă în greutate după ce Botoxul este injectat în mucoasa stomacului . Botoxul relaxează temporar mușchii stomacului și blochează un nerv cheie care controlează senzația de foame și sațietate. Ca urmare, pacienții se simt sătui mai repede și pentru mai mult timp decât de obicei. Iar atunci când aportul global de alimente este redus, există o șansă de a pierde excesul de greutate.

Tratamentul cu Botox gastric în Dubai pentru pierderea în greutate este o procedură ambulatorie care durează între 20 și 25 de minute. Medicii folosesc un endoscop pentru a injecta Botox în părțile superioare și inferioare ale stomacului și pentru a încetini motilitatea gastrică, ceea ce duce la o reducere a consumului de alimente. După tratament, pacientului i se cere să rămână în spital timp de 2 până la 3 ore. În general, nu există efecte secundare în urma acestui tratament, iar pacienții își pot relua activitățile zilnice după o zi de odihnă.

AVANTAJELE BOTOXULUI GASTRIC ÎN DUBAI

  1. Nu implică nicio tăietură sau incizie.
  2. O modalitate rapidă de a pierde în greutate. Procedura durează aproximativ 20 de minute, iar pacientul poate pleca acasă după 3 ore de tratament.
  3. Nu este necesară o anestezie generală. Cu toate acestea, pacientul este sedat.
  4. Nu este necesară nicio pregătire înainte de tratament, în afară de postul de 8-10 ore înainte de procedură.
  5. Nu există efecte secundare sau complicații după procedură. Cu toate acestea, pacientul poate resimți efectele secundare generale ale endoscopiei și ale sedării.
  6. O pierdere în greutate de 6 până la 8 kilograme poate fi așteptată după o perioadă de
  7. săptămâni după tratament.
  8. Tratamentul poate fi repetat după 6 luni, dacă este necesar.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️