Botox gastric în Turcia

botox gastric preț 1
Scris de Manuella

Tot ce trebuie să știi despre botoxul gastric în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un botox gastric de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre botoxul gastric în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă botoxul gastric în Turcia?

Costul mediu al botoxului gastric în Turcia este de 1.200 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1.000 € la 1.400 €.

ProceduraPreț Turcia
Botox gastric1200 €

Ce este botoxul gastric?

Injecțiile de botox gastric în Turcia au fost utilizate pe scară largă în ultimii ani. Toxina botulinică este injectată în stomac cu ajutorul unui ac endoscopic. Botoxul afectează mușchii striați ai stomacului, inhibând contracțiile acestora; în acest fel, încetinește digestia alimentelor în stomac. Stomacul are nevoie de mai mult timp pentru a digera alimentele și, ca urmare, senzația de sațietate durează mai mult timp.

La Istanbul, botoxul este injectat în principal în fundul stomacului, care este considerat a fi centrul apetitului din stomac, și oprește semnalizarea hormonului grelina din această zonă. În cele din urmă, procedura facilitează controlul apetitului.

CUM SE ADMINISTREAZĂ BOTOXUL ÎN STOMAC?

Toxina botulinică poate fi administrată fără durere, sub sedare ușoară. Cantitatea de botox administrată pacienților poate varia între 500 și 1000 UI. Procedura durează aproximativ 15 până la 29 de minute.

După ce procedura este finalizată, pacienții sunt transferați în salon și sunt observați timp de cel puțin două ore. Pacienții rămân la clinica Tturc până când se simt suficient de bine pentru a pleca acasă

CINE POATE PRIMI INJECȚII DE BOTOX ÎN STOMAC?

Persoanele care nu au obținut rezultate satisfăcătoare în urma încercărilor anterioare de restricție alimentară, care au nevoie de noi surse de motivație pentru a le ajuta să urmeze o dietă de slăbire, persoanele ușor supraponderale cu un indice de greutate mai mare de 25 kg/m² sau persoanele clasificate ca fiind obeze, dar care nu preferă chirurgia bariatrică, pot primi cu ușurință injecții de botox în stomac.

Orice boală a stomacului, inclusiv gastrita și ulcerul, trebuie să fie tratată înainte de procedura de injectare de botox în stomac. Pacienții pot primi injecții de botox după finalizarea tratamentului.

CÂT DUREAZĂ EFECTELE INJECȚIILOR DE BOTOX GASTRIC ÎN TURCIA?

Efectele injecțiilor de botox gastric în Turcia încep la aproximativ 72 de ore după procedură și durează între 4 și 6 luni. La sfârșitul acestei perioade, este necesar să se evalueze dacă riscul de boli care erau iminente înainte ca pacientul să ajungă la greutatea ideală a dispărut.

Nu este necesar să se repete injecțiile la pacienții care nu au probleme de sănătate și care au reușit să piardă suficient în greutate. Cu toate acestea, acești pacienți sunt sfătuiți să își respecte dieta și programul de exerciții fizice.

Procedura poate fi repetată după 6 luni la pacienții care sunt mulțumiți de rezultatele obținute prin injecțiile cu toxină botulinică în stomac. Intervalul dintre injecții poate fi prelungit dacă pacientul respectă suficient de mult dieta, a făcut tot ce a putut în ultimele 6 luni și nu se plânge de consumul de alimente în această perioadă.

Nu există niciun dezavantaj pentru repetarea injecțiilor de botox gastric în Turcia. Procedura poate fi repetată de 3 ori succesiv, cu un interval de 6 luni.

Cât timp îi ia Botoxului să acționeze asupra stomacului?

După procedura de Botox gastric în Turcia, pacienții se recuperează complet în decurs de 3 ore. Efectele acestei aplicații încep în 2 până la 3 zile și continuă timp de 4 până la 6 luni. După aplicarea botoxului gastric, apetitul scade în 3 zile, iar după 2 săptămâni, începe să apară pierderea în greutate.

Pierderea în greutate preconizată și vizată este de 5 până la 10 kg. Deoarece durata medie de acțiune a Botoxului este de 4 până la 6 luni, primele 6 luni după aplicarea Botoxului trebuie evaluate cu atenție pentru o pierdere efectivă în greutate. De aceea, în acest proces trebuie acordată o mare atenție dietei și trebuie consultat un dietetician.

CARE SUNT BENEFICIILE INJECȚIILOR DE BOTOX GASTRIC?

Principalele avantaje ale injecțiilor cu botox gastric în Turcia sunt natura nechirurgicală a procedurii și revenirea imediată la activitățile vieții de zi cu zi. Nu sunt necesare bandaje, deoarece procedura nu implică incizii sau suturi chirurgicale. Procesul de recuperare este mai rapid și mai confortabil decât alte proceduri de pierdere în greutate.

Care sunt posibilele efecte secundare ale unei injecții de botox în stomac?

Ca orice operație de sănătate, botoxul gastric are anumite efecte secundare. Atât de mult încât orice persoană care ia în considerare un tratament cu botox nu ar trebui să se supună procedurii dacă suferă de boli musculare sau de o alergie la botox.

În plus, verificările care vor fi efectuate în conformitate cu dorința unui medic specialist vor asigura, de asemenea, că pacientul este apt să primească botox în stomac. Iată câteva dintre posibilele efecte secundare ale injecțiilor de botox în stomac:

  1. Probleme de ritm cardiac
  2. Dificultăți de respirație
  3. Atac de cord
  4. Efecte neurologice
  5. Necroză gastrică
  6. Alergie la Botox
  7. Risc de dozare

Deși botoxul gastric arată ca o procedură chirurgicală, este de fapt un fel de practică. Botoxul gastric, care poate fi aplicat în doar 15 până la 20 de minute, este injectat în diferite părți ale stomacului. Acesta nu are efecte de durată. Durata sa medie de viață este limitată la 6-7 luni, dar rezistența sa este mai mare în primele luni, scăzând treptat în lunile următoare și terminându-și viața. Reduce contracția mușchilor stomacali și încetinește digestia.

Câte kilograme pot fi pierdute cu botox gastric?

Este o metodă ideală pentru persoanele care au între 5 și 10 kg peste greutatea lor ideală, adică care nu sunt suficient de obeze pentru a fi supuse unei intervenții chirurgicale. Endoscopia poate fi efectuată la persoane cu vârste cuprinse între 18 și 70 de ani care nu au probleme de sănătate. Botoxul nu este o alternativă la chirurgia bariatrică în Turcia.

Prin urmare, pentru pacienții cu un indice de masă corporală de peste 40, Botoxul gastric nu va fi foarte util. Între timp, pacienții care suferă de ulcer sau gastrită în stomac ar trebui să trateze mai întâi aceste probleme, apoi să treacă la Botox. Nu numai că Botoxul stomacului, dar nici o metodă nu garantează pierderea în greutate.

Așa că nu e bine să o abordezi ca pe un leac miraculos. Are un efect de reducere a poftei de mâncare, dar după Botox ești hrănit cu carbohidrați, greutate mare de proteine și un stil de fast-food, iar dacă continui să trăiești fără să te miști, șansele de reușită sunt mici.

După aplicarea Botoxului, timpul de tranziție a alimentelor din stomac în intestine poate fi de 10-12 ore. Acest lucru provoacă, de asemenea, senzații foarte puternice pentru o perioadă lungă de timp. După aplicarea botoxului la nivelul stomacului, o persoană pierde în medie 15 kilograme, sau chiar mai mult în primele luni.

Dar greutatea anterioară a unei persoane și metabolismul joacă un rol important aici. De exemplu, o persoană care cântărește 100 de kilograme la o înălțime de 60 de centimetri și o persoană care cântărește 150 de kilograme la o înălțime de 60 de centimetri pot să nu piardă în greutate cu aceeași viteză sau ritm. Pe măsură ce numărul de piloți crește, crește și greutatea care poate fi folosită.

Botoxul nu este un medicament care începe să își arate efectele imediat ce este administrat. Efectul începe să apară în zilele care urmează procedurii și durează până la 6 luni. Motivul pentru care efectul său este temporar se datorează naturii Botoxului. Indiferent de scopul său, efectul medicamentului durează maximum 6 luni, timp în care medicamentul este eliminat treptat din organism și începe să-și piardă efectul.

DIETA ÎN URMA INJECȚIILOR GASTRICE CU BOTOX

Respectarea dietei este de o importanță capitală după injecțiile gastrice cu botox în Turcia. Persoanele cărora li s-a injectat toxină botulinică în stomac trebuie să rețină că procedura este concepută pentru a facilita respectarea dietei.

În această perioadă, tu și dieteticianul tău veți planifica o dietă cu cantități bine echilibrate de carbohidrați, grăsimi și proteine, care va fi adaptată la stilul tău de viață, la obiceiurile tale alimentare și la senzația de gust și care te va ajuta să îți atingi mai ușor obiectivele fără să te simți flămând.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️