FIV ICSI în Turcia

fiv icsi preț 1
Scris de Manuella

În Turcia există o tehnică mai recentă și mai eficientă: FIV cu ICSI, în care sperma este injectată în ovul prin inseminare artificială.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre FIV ICSI în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă FIV ICSI în Turcia?

Costul mediu al FIV ICSI în Turcia în Istanbul este de 2.200 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 de euro și 2.400 de euro.

ProceduraPreț Turcia
FIV ICSI2200 €

Ce este FIV ICSI?

Fertilizarea in vitro în Turcia este un tratament bine cunoscut pentru infertilitate. Pentru cuplurile care se străduiesc să aibă copii și care, din anumite motive, nu reușesc să facă acest lucru, tratamentul FIV în Turcia oferă o posibilitate unică: concepția în afara corpului uman.

În timp ce această abordare a FIV este cunoscută pe scară largă, există și o tehnică mai recentă și mai eficientă disponibilă în Istanbul: FIV cu ICSI. În denumirea acestei proceduri, ICSI înseamnă injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi, ceea ce înseamnă că sperma este injectată în ovul prin inseminare artificială. Prin urmare, această tehnică oferă o șansă mai mare de reușită a fertilizării și a nașterii.

Infertilitatea masculină, sau producția de spermatozoizi de calitate slabă, este responsabilă pentru aproximativ 40-50% din problemele de fertilitate la nivel mondial. Fertilizarea in vitro cu ICSI se realizează cu spermă ejaculată selectată pentru prezența unor picături citoplasmatice mici atunci când partenerul masculin a fost diagnosticat cu infertilitate masculină severă.

Pregătire

FIV cu ICSI în Turcia nu implică nicio pregătire elaborată. Pacientei i se va administra un medicament pentru fertilitate, care induce producția de ovule, și se vor efectua analize de sânge. Între timp, bărbații vor fi supuși unui test de spermă.

Acest test presupune oferirea unei probe de spermă, pe care un laborator o va analiza pentru a determina numărul, dimensiunea și forma spermatozoizilor, pentru a înțelege dacă sperma partenerului este de o calitate suficientă pentru a fi utilă pentru inseminarea artificială. Dacă nu este cazul, se poate lua în considerare ca soluție sperma de la donator.

Cum se realizează

Prima etapă a FIV cu ICSI presupune extragerea ovulelor și a spermatozoizilor. În cazul spermei, un bărbat poate produce el însuși o mostră. Dacă acest lucru nu este posibil, poate fi necesară o extracție chirurgicală.

Odată ce ovulele și sperma au fost asigurate, medicii efectuează inseminarea artificială. Pacientei i se administrează hormoni, cum ar fi progesteronul, pentru a-i pregăti uterul să poarte un copil. În etapa finală, după 2 până la 5 zile, embrionii nou concepuți sunt implantați în corpul femeii.

Pe scurt, procesul este același ca și în cazul FIV normală, cu excepția cazului în care analiza inițială a spermatozoizilor arată că aceștia sunt slabi sau deteriorați, se poate recurge la FIV cu procedura ICSI. În timpul acestei proceduri, un tehnician injectează spermatozoizii direct în ovul. Toate celelalte etape se desfășoară în același mod ca și FIV normală.

Citiți articolul nostru despre: FIV cu selectarea sexului copilului în Turcia

Recuperare

Nu există o perioadă de recuperare după FIV cu ICSI în Turcia. Dacă fertilizarea in vitro eșuează, se începe un nou ciclu câteva săptămâni mai târziu, ca în cazul FIV convențională.

Riscuri

Nu există riscuri sau complicații asociate cu FIV cu ICSI în Turcia. Procedura ICSI nu este invazivă, cu excepția cazului în care sperma trebuie extrasă din corpul partenerului masculin.

Efecte secundare

Injecțiile hormonale sunt, de asemenea, utilizate ca parte a tratamentului FIV cu ICSI în Turcia și pot provoca o ușoară umflătură la femeie, dar aceasta nu este o experiență cu adevărat neplăcută. În afară de aceasta, nu există efecte secundare ale FIV cu ICSI.

Rata de succes

Atunci când vorbim despre rata de succes a FIV cu procedura ICSI, este necesar să se facă diferența între rata de succes a fertilizării și rata de succes a nașterii. FIV cu ICSI are ca rezultat 50-80% dintre ovule sunt fertilizate cu succes. Cu toate acestea, la fel ca în cazul fertilizării in vitro standard, ratele de succes ale sarcinii și nașterilor pentru FIV cu ICSI depind de vârsta partenerei.

Pentru femeile cu vârsta sub 35 de ani, rata de succes pentru FIV cu ICSI poate ajunge până la 48%, în timp ce pentru femeile cu vârsta de 42 de ani sau mai mult. Rata de succes este estimată la aproximativ 7%. În plus, o sarcină normală prezintă un risc de malformații congenitale de aproximativ 1,5 până la 3%. Tratamentul FIV cu ICSI comportă un anumit risc de anomalii congenitale, dar acesta este rar.

Înainte și după

FIV cu ICSI în Turcia crește posibilitatea de fertilizare a ovulului și, prin urmare, posibilitatea ca dumneavoastră să deveniți un părinte fericit după tratamentul împotriva infertilității, după cum arată multe povești de succes ale FIV cu ICSI.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️