Jungceylon Plastic Surgery Phuket

Jungceylon Plastic Surgery Phuket Phuket Clinica Phuket 1

Jungceylon Plastic Surgery Phuket este specializat în chirurgie estetică și înlocuirea părului. Înființată în 1986, această clinică certificată este situată în Phuket, Thailanda. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Jungceylon Plastic Surgery Phuket, Phuket, Thailanda

Jungceylon Plastic Surgery Phuket oferă o gamă largă de proceduri estetice, precum și chirurgie reconstructivă. Lifting facial, liftingul ochilor, liftingul sânilor, mărirea sânilor, liposucția și transplantul de păr sunt toate disponibile la această clinică.

Aceasta oferă, de asemenea, tratamente estetice minim invazive, inclusiv implanturi faciale, materiale de umplere a pielii, injecții cu Botox, colagen și materiale de umplere cu grăsime. Echipa clinicii se angajează să ofere îngrijire de înaltă calitate, cuprinzătoare și personalizată tuturor pacienților săi de chirurgie estetică și cosmetică.

Fiecare pacient este tratat cu căldură, atenție și respect. Clinica își propune să se asigure că fiecare pacient are parte de o experiență de chirurgie estetică confortabilă, sigură și fericită. Pacienții sunt evaluați individual pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil pentru nevoile lor. Echipa se asigură întotdeauna că pacienții se recuperează rapid și fără probleme.

Cu echipamente chirurgicale și medicale de cea mai bună calitate, clinica se asigură că totul este complet igienizat și bine pregătit. Pacienții de la Clinica de Chirurgie Plastică Jungceylon sunt îndrumați din prima zi de consult până la îngrijirea postoperatorie.

Echipa explică în detaliu procedurile chirurgicale și riscurile posibilelor complicații și discută despre limitele și așteptările pacientului. De asemenea, se asigură o monitorizare atentă pentru a monitoriza progresul pacientului și pentru a confirma că rezultatele corespund așteptărilor acestuia.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Ridicarea sprâncenelor
Lifting cervico-facial
Ridicarea gâtului
Implanturi nazale
Otoplastie
Implant facial
Feminizare facială
Genioplastie
Obrajii goi – Bichectomie
Creșterea buzelor
Mărirea sânilor
Ridicarea sânilor
Reducerea sânilor
Ginecomastie
Liposucție
Abdominoplastie
Brahioplastie
Ridicarea coapselor

Implant de păr
Transplant de păr

Jungceylon Plastic Surgery Phuket vă oferă :

Wi-Fi gratuit
Ghid turistic
Parcare


Oraș: Phuket – Țară: Thailanda – Înființată în 1986
Acreditare: Nu există informații – Limba(ele) vorbită(e): Engleză, Thailandeză

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️