Hadassah Medical Center

Clinica Hadassah Medical Center Ierusalim

Hadassah Medical Center este specializat în chirurgie estetică și în MAP / FIV. Înființată în 1934, această clinică certificată este situată în Ierusalim, Israel. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Hadassah Medical Center, Ierusalim, Israel

Hadassah Medical Center a fost înființat în 1934 și este o unitate de clasă mondială. Spitalul de îngrijire terțiară cu 700 de paturi tratează practic toate aspectele imaginabile ale medicinei moderne și servește drept centru național de trimitere pentru cele mai complexe și dificile cazuri medicale.

Cu peste 130 de departamente și clinici, acesta oferă cele mai avansate servicii de diagnosticare și terapie, răspunzând în același timp nevoilor zilnice ale pacienților locali și internaționali.

Hadassah Medical Center și-a câștigat o reputație mondială pentru excelența în materie de îngrijire și vindecare. Se distinge prin abordarea inovatoare a problemelor medicale complexe și prin eforturile de cooperare ale echipelor sale medicale și de cercetare pentru a oferi o atenție personalizată problemelor individuale.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Reducerea areolei
Brachioplastie
Lifting corporal
Lift brazilian
Mărirea sânilor
Îndepărtarea implanturilor mamare
Implanturi mamare
Ridicarea sânilor
Reconstrucția sânilor
Reducerea sânilor
Ridicarea sprâncenelor
Extracția de grăsime din gură
Ridicarea feselor
Implanturi fesiere
Implanturi de vițel
Reducerea gambei
Obrajii goi – Bichectomie
Reducerea pomeților
Genioplastie
CoolSculpting
Umplerea pielii
Operație de gropițe
Crearea unei pleoape duble
Otoplastie
Blefaroplastie
Chirurgie facială
Ridicarea cervico-facială
Transfer de grăsime
Implanturi faciale
Traumatisme maxilo-faciale
Reducerea grăsimii
Conturarea frunții
Creșterea șoldului
Labioplastie
Mărirea buzelor
Reducerea buzelor
Liposucție
Mărirea sânilor la bărbați
Ginecomastia
Genioplastie
Chirurgie postnatală
Ridicarea gâtului
Mărirea mameloanelor
Corecția mamelonului
Reducerea mamelonului
Operație la nas
Otoplastie
Implanturi pectorale
Perineoplastie

MAP / FIV
Testul de anticorpi împotriva spermei
Inseminare artificială
Incubația asistată MAP
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Servicii oferite

Transfer la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Consultare internet
Parcare
Reabilitare


Oraș: Ierusalim – Țară: Israel – Înființat în 1934
Acreditare : Nu există informații – Limba (limbile) vorbită (e) : engleză, ebraică, rusă


Spitalul Universitar Hadassah – Ein Kerem

Bose AT
Bose AT
12:41 30 Jul 18
O instituție medicală universitară de clasă mondială, Hadassah și-a dobândit o reputație globală pentru excelență în îngrijire și vindecare. Se distinge prin abordarea sa inovatoare a problemelor medicale complexe și eforturile de cooperare ale echipelor sale medicale și de cercetare pentru a oferi o atenție individuală problemelor individuale. Acest spital de îngrijire terțiară cu 700 de paturi se ocupă de aproape fiecare aspect imaginabil al medicinei moderne și servește ca centru național de referință pentru cele mai complexe și provocatoare cazuri medicale. Cu peste 130 de departamente și clinici, Hadassah-Ein Kerem oferă cele mai avansate servicii de diagnostic și terapie, precum și satisfacerea nevoilor zilnice ale populației locale, deservind populația națională și oferind tratament sofisticat pacienților internaționali. Deschis în 1961, astăzi campusul extins al Centrului Medical al Universității Hadassah din Ein Kerem conține peste 22 de clădiri, inclusiv facilități remarcabile de cercetare și școli de medicină, asistență medicală, stomatologie și sănătate publică.
איציק ארמוזה
איציק ארמוזה
07:57 03 Oct 23
Cinci stele au fost acordate condițiilor din noul turn al spitalului.O cameră foarte spațioasă pentru un cuplu sau o singură persoană. Camera dublă este, de asemenea, unde toată lumea are o cabină spațială independentă care, desigur, include un pat cu toată funcționarea înconjurătoare. Un fotoliu personal și o canapea pentru oaspeți care se deschide într-un pat pentru însoțitor, un televizor și o coloană de infuzie „cravată”.Desigur, priveliștea. Nu cred că există un alt spital în Israel care să aibă o asemenea priveliște, mai ales în orele de ceață dimineață.
Sisi Sisi
Sisi Sisi
09:00 30 Aug 23
Experiența mea a început cu o mare teamă și s-a încheiat cu o urale de victorie, o uriașă pentru prof. Uzi Yizhar, chirurg cardiotoracic, clădirea Davidson, etajul 12. Un chirurg cu cea mai mare grație, o persoană extraordinară, mulțumesc prof. Yizhar 🫶⚘ ️ (în serviciul public, pentru că nu este pregătit să lucreze în )
Vasilica Vatafu
Vasilica Vatafu
00:30 27 May 23
We are Stefan Stan friends plase Take care ofHim big respect dorm România !
Sabrina Liu
Sabrina Liu
09:14 21 May 23
Am fost aici doar ca să văd vitraliile (ferestrele Chagall) din sinagogă. Sunt atât de frumoase! Taxa de intrare este de 25, care vine cu un ghid audio și o broșură.
Eli Pilowsky
Eli Pilowsky
06:40 09 Apr 21
Pentru naștere, locul a fost curat, personalul a fost în general amabil, camerele sunt spațioase și locurile de parcare/mâncare/Shabbat sunt plăcute. Urgențele sunt un coșmar și te duc dintr-o cameră în alta și nimeni nu știe procedura potrivită. Poate fi un hit sau ratat cât de bine te remediază în funcție de medicul tău căruia te-au repartizat.
shirel g
shirel g
01:43 31 Aug 23
Serviciul a fost sub orice critică.Am așteptat 5 ore pentru medicul oral și maxilo-facial și încă 3 ore pentru o scrisoare de externare pe motiv că doctorul încă nu a scris scrisoarea și atunci nu au găsit-o în curte. Pe scurt, o mare durere de inimă!
מיכאל ברנשטיין
מיכאל ברנשטיין
19:32 30 Aug 23
Personal excelent si spital excelent!! dar din pacateAm fost internați o săptămână și m-am simțit în mijlocul Gazei de mai multe ori arabii mi-au aruncat cuvinte de genul „zboară departe” și au făcut mișcări clare cu o intenție clară. Același lucru este valabil și pentru staff-ul arab junior care s-a comportat într-un mod ostil și ușor violent.Poate din cauza aspectului meu evreu, dar nu contează.M-am simțit umilit în propria mea țară,pacat..
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️