Ce este chirurgia plastică?

chirurgie plastică estetică 1
Scris de Erika

Chirurgia plastică și estetică a devenit cea mai populară procedură din lume. Progresele tehnologice, prețurile mai mici și o mai mare înclinație către îmbunătățirea estetică au contribuit la explozia popularității sale.

Printre exemplele de chirurgie plastică și estetică se numărăaugmentarea sânilor, injecțiile cu botox și fillerii dermici. Chirurgia plastică și estetică implică, în esență, corectarea sau reconstrucția funcției, aspectului și formei.

Ce tipuri de chirurgie plastică sunt disponibile?

CeaMaiBunaClinica.com vă pune în legătură cu clinici din întreaga lume care oferă o gamă de chirurgie plastică și estetică în Turcia. Deși chirurgia plastică și cosmetică este considerată a fi pur estetică, majoritatea procedurilor sunt reconstructive; tratarea arsurilor, anomaliilor, leziunilor traumatice și infecțiilor. Procedurile reconstructive pot include mamoplastia și reducerea sânilor.

În timp ce chirurgia reconstructivă este cea mai comună formă de chirurgie plastică și estetică, există o cerere în creștere pentru tratamente estetice. Acestea pot fi chirurgicale – cum ar fi rinoplastia – sau nechirurgicale, cum ar fi injecțiile cu botox sau resurfacția cutanată cu laser.

Cu aproape 10 milioane de proceduri efectuate în fiecare an în Statele Unite, chirurgia plastică și estetică este una dintre industriile medicale cu cea mai rapidă creștere.

Alte exemple de proceduri cosmetice populare includ:

  • Chirurgia pleoapelor (blefaroplastie)
  • Abdominoplastie
  • Mărirea feselor
  • Peeling chimic
  • Microdermabraziune
  • Îndepărtarea tatuajelor
  • Lifting facial

Unde este cel mai bun loc pentru chirurgia plastică în străinătate?

Progresele tehnologice, cunoștințele și expertiza au dus la disponibilitatea pe scară largă a chirurgiei plastice și cosmetice de calitate în întreaga lume, adesea la prețuri considerabil mai mici decât cele din Statele Unite și Europa.

Odată cu dezvoltarea călătoriilor low-cost, plecarea în străinătate pentru o intervenție de chirurgie plastică a devenit acum o alternativă viabilă. CeaMaiBunaClinica.com este însă conștientă de toate dificultățile care persistă în găsirea unei clinici potrivite pentru aceste tratamente de chirurgie plastică. Din acest motiv, am creat o platformă care vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a alege cea mai potrivită clinică pentru intervenția de chirurgie estetică.

Am listat numeroase clinici din țări precum Turcia, Tunisia șiSpania, toate oferind proceduri de chirurgie plastică accesibile și de înaltă calitate . În plus, multe dintre cele mai avansate clinici de chirurgie plastică din lume sunt acum situate în zone turistice populare, ceea ce face ca tratamentele cosmetice în străinătate să fie cea mai relaxantă și lipsită de stres opțiune.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️