Lifting mamar în Turcia

preț ridicare de sân de ridicare Turcia ieftine 1
Scris de Manuella

Mastopexia turcească este recomandată pentru orice pacientă care este deranjată de senzația de pierdere a formei și volumului sânilor.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ridicarea sânilor în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o operație de lifting mamar în Turcia?

Costul mediu al unei operații de ridicare a sânilor în Turcia, în Istanbul, este de 2.200 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 de euro și 2.400 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Lifting mamar în Turcia2200 €

Ce este un lifting mamar?

Mastopexia în Turcia este recomandată pentru orice pacientă care este deranjată de senzația de pierdere a formei și volumului sânilor ei. Sânii căzuți sau ptoza fac parte din procesul natural de îmbătrânire, dar mai mulți factori influențează gradul de cădere.

Există mai multe tipuri de ptoză, în funcție de gravitatea lor, conform clasificării Regnault, publicată de Paula Regnault în 1976:

  • Gradul I – ptoză ușoară
  • Gradul II – ptoză moderată
  • Gradul III – ptoză avansată
  • Gradul IV – ptoză severă

Nu se recomandă pentru ridicarea sânilor

Ridicarea sânilor în Istanbul sau operația de mastopexie nu sunt recomandate pacientelor cu probleme de sănătate subiacente, cum ar fi probleme cardiace și boli pulmonare.

Pacienții trebuie să aibă o stare de sănătate fizică bună și să mențină o greutate stabilă. Pacientele care suferă de obezitate și diabet nu sunt bune candidate pentru operația de ridicare a sânilor.

Pacienta trebuie să petreacă o noapte în spital

Durata operației

Între 2 și 3 ore

Prezentare generală a procedurii

Ridicarea sânilor, cunoscută și sub numele de mastopexie, efectuată în Turcia, este un tip de mamoplastie în care sânii căzuți ai unei paciente sunt ridicați și întăriți la un nivel mai plăcut din punct de vedere estetic. Aceasta poate schimba poziția, conturul și dimensiunea sânilor unei paciente.

Mastopexia îndepărtează, de asemenea, țesutul cutanat în exces, țesutul gras în exces și ligamentele strânse din pieptul pacientei, iar țesutul mamar intern este, de asemenea, remodelat prin această procedură.

Există două tipuri principale de ridicare a sânilor. Tipurile de ridicare a sânilor depind de faptul dacă pacienta dorește să își reducă sau să își mărească sânii:

Pregătire

Fumătorii înrăiți trebuie să știe că fumatul poate avea un efect dăunător asupra capacității organismului de a se vindeca și regenera. Dacă pacienta este fumătoare, ar trebui să renunțe la fumat cu cel puțin o lună înainte de a se supune operației.

Pacienții pot fi sfătuiți să nu mai ia anumite medicamente, cum ar fi medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene, aspirina și medicamentele care conțin aspirină.

De asemenea, li se poate cere să nu mai ia substanțe naturiste, cum ar fi usturoiul, gingko și ginseng, deoarece acestea pot afecta coagularea și anestezia în timpul operației de ridicare a sânilor.

Tehnica utilizată pentru operația de ridicare a sânilor depinde de o serie de factori:

  • Forma sânilor
  • Dimensiunea sânilor
  • Poziția areolei
  • Gradul de ptoză mamară
  • Cantitatea de piele suplimentară care trebuie îndepărtată

Odată ce chirurgul estetician turc a decis asupra tehnicii care va fi folosită și asupra punctelor de incizie, pacientului i se administrează un anestezic sau o sedare. Odată ce a fost creată incizia corespunzătoare, medicul poate începe procedura de ridicare a sânilor, care presupune îndepărtarea pielii suplimentare și ridicarea țesutului mamar la locul potrivit.

Țesutul mamar este remodelat, cu mamelonul repoziționat mai sus pe peretele toracic. Areolele mai mari pot fi, de asemenea, reduse în această etapă. Zona este apoi înfășurată în bandaje, iar perioada de recuperare a liftingului mamar poate începe oficial.

Perioada de recuperare

Perioada de recuperare pentru un lifting mamar durează în medie câteva săptămâni, timp în care pacienta trebuie să ia anumite măsuri de precauție pentru a asigura succesul operației.

Clinica va pune la dispoziția pacientei un sutien medical special. Sutienul medical trebuie să fie purtat pe toată perioada de recuperare a liftingului mamar. Este interzis să dormiți pe burtă în timpul perioadei de recuperare, deoarece acest lucru poate avea un efect negativ asupra rezultatului operației.

Un tub mic și subțire poate fi plasat temporar sub piele pentru a scurge excesul de sânge sau lichid. De obicei, pacienții se întorc la muncă și la activitățile normale, cum ar fi sportul, în decurs de una până la două săptămâni.

Cele mai multe efecte secundare postoperatorii apar în prima săptămână după operația de ridicare a sânilor.

Complicațiile operației de ridicare a sânilor pot include:

  • Infecție
  • Sângerare
  • Umflături, vânătăi și durere
  • Cicatrici de asimetrie
  • Scăderea sensibilității mameloanelor
  • Reacții alergice

Efecte secundare

Pacienții pot avea dureri, disconfort, umflături și pierderea senzației la nivelul mameloanelor după operație. Cicatricile vor fi, de obicei, roșii la început, apoi purpurii, devenind palide după 12 până la 18 luni. Efectele secundare după operația de ridicare a sânilor sunt cele mai semnificative în primele 4 zile, dar se diminuează treptat.

Sensibilitatea mameloanelor revine în general la normal după aproximativ 6 săptămâni până la 6 luni.

Ratele de succes

Rata medie de succes bazată pe examinările pacientelor care au suferit o operație de mastopexie este de 94,2%.

Înainte și după

Rezultatele operației de mastopexie (ridicare a sânilor) sunt vizibile imediat, dar rezultatele finale ale operației de ridicare a sânilor vor apărea încet, pe parcursul a câteva luni. Umflarea poate dura câteva luni pentru a dispărea. Rezultatele mastopexiei sunt de lungă durată, dar sânii pacientei vor continua să se schimbe în timp. Pacienta trebuie să adopte un stil de viață sănătos și activ pentru a menține un aspect reînnoit și întinerit după operație.

Amnevoie de o operație de mastopexie dacă intenționez să am copii?
Mastopexia nu interferează cu alăptarea. În cazuri rare, nervii sau canalele pot fi deteriorate în timpul operației și acest lucru poate duce la o reducere a producției de lapte. Sarcina poate afecta momentul în care trebuie efectuată o operație de ridicare a sânilor, deoarece întregul proces de sarcină are efecte variabile asupra aspectului sau funcției sânilor. Dacă intenționați să aveți un copil, este mai bine să amânați operația de ridicare a sânilor.

Operațiade mastopexie va schimbadimensiuneasânilor mei?
Operația de ridicare a sânilor în sine nu va schimba semnificativ dimensiunea sânilor. Cu toate acestea, pacientele pot opta pentru un lifting mamar cu mărire de sâni sau un lifting mamar cu reducere pentru a obține rezultatul dorit.

Revenirea la locul de muncă
între 1 și 2 săptămâni

Revenirea la sport
O lună

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️