Ridicarea sânilor în Dubai

preț de ridicare a sânilor dubai 1
Scris de Maria

Ridicarea sânilor în Dubai, cunoscută și sub numele de mastopexie, este o procedură chirurgicală utilizată pentru a schimba forma sânilor căzuți.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ridicarea sânilor în Dubai și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar un scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist medical.

Prețul unui lifting mamar în Dubai

Costul mediu al unui lifting mamar în Dubai este de 6.500 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 6.000 € la 7.000 €.

ProceduraPrețuri Dubai
Ridicarea sânilor6500 €

Ce este un lifting mamar?

Ridicarea sânilor, cunoscută și sub numele de mastopexie, este o procedură chirurgicală utilizată pentru a modifica forma sânilor căzuți. Ridicarea sânilor în Dubai este efectuată pentru a îndepărta excesul de piele și țesut mamar pentru a ridica sânii, făcându-i mai fermi și mai fermi.

Necesitatea unui lifting mamar

O persoană poate avea sânii căzuți din următoarele motive:

  • Genetică
  • Alăptarea
  • Îmbătrânirea
  • Preferințele stilului de viață
  • Fluctuații de greutate

Operația de ridicare a sânilor în Dubai are ca scop obținerea simetriei sânilor prin ridicarea sânilor. Un alt scop al procedurii este de a repoziționa mameloanele și areola.

Cum aleg chirurgul potrivit pentru un lifting mamar?

Primul pas în cadrul unei operații de ridicare a sânilor este alegerea chirurgului potrivit pentru această procedură. Chirurgul plastician certificat de consiliu pe care îl alegeți pentru mastopexia din Dubai nu trebuie să fie doar un expert, ci și să posede următoarele caracteristici;

  • Trebuie să fi primit recenzii bune despre munca sa de la candidații anteriori.
  • El trebuie să fie capabil să vă arate rezultatele muncii sale anterioare prin fotografii.
  • Trebuie să se concentreze pe siguranța și îngrijirea candidatului.

Trebuie să aibă un excelent simț al esteticii.

Orientări preoperatorii

Odată ce ați ales cel mai bun chirurg de ridicare a sânilor din Dubai, următorul pas este o sesiune de consultații detaliate cu chirurgul dumneavoastră. În timpul acestei sesiuni, veți discuta cu el sau ea despre posibilele rezultate ale operației.

De asemenea, ar trebui să discutați despre așteptările dumneavoastră și despre motivul operației. Ar trebui să discutați exact ce vă așteptați de la operație. Ar trebui să discutați despre proces, despre costul liftingului mamar în Dubai și despre toate etapele procedurii.

Înainte de operație, chirurgul vă va verifica istoricul medical și va verifica, de asemenea, dacă luați sau ați luat vreun medicament. Sânii dvs. vor fi examinați de către chirurgul dvs.: acesta va măsura dimensiunea lor și va examina forma și poziția mameloanelor și a areolelor.

De asemenea, vă va recomanda o mamografie de referință, iar sânii dvs. vor fi fotografiați, astfel încât să puteți compara rezultatele după operație.

Chirurgul dvs. vă poate amâna operația dacă sunteți însărcinată, intenționați să rămâneți însărcinată sau dacă alăptați. Cu toate acestea, există anumite linii directoare pe care trebuie să le urmați pentru a menține un stil de viață sănătos.

Trebuie să urmați o dietă adecvată și să faceți exerciții fizice în mod regulat sub supravegherea unui profesionist. Trebuie să vă opriți din fumat cu cel puțin trei săptămâni înainte de operație.

Trebuie să nu mai luați aspirină, medicamente antiinflamatoare sau suplimente alimentare pe bază de plante pentru a minimiza riscul de sângerare excesivă în timpul operației. Trebuie să vă mențineți hidratat și să nu mai consumați alcool.

Operația de mastopexie

Operația de ridicare a sânilor în Dubai se efectuează sub anestezie generală și durează o oră sau mai puțin. Se efectuează în regim ambulatoriu, iar candidatului i se permite să meargă acasă după operație.

Cu toate acestea, există diferite tehnici utilizate pentru a efectua o operație de ridicare a sânilor, care sunt explicate mai jos;

  • Crescent Lift – Aceasta presupune îndepărtarea semilunii de piele din partea superioară a mamelonului și este o tehnică minim invazivă.
  • Benelli Lift – Această tehnică presupune îndepărtarea pielii sau a țesutului din jurul areolei prin efectuarea unei incizii în formă de gogoașă.
  • Lollipop Lift – Aceasta este o incizie în jurul areolei care se extinde vertical în jos până la pliul sânului.
  • Anchor Lift – Se face o incizie în jurul areolei care se extinde în jos până la pliul sânului.

În timpul operației, se fac incizii în funcție de tehnica folosită. Chirurgul face apoi modificările dorite, respectiv remodelarea și ridicarea țesutului mamar subiacent, repoziționarea areolei și a mameloanelor, îndepărtarea excesului de piele sau reducerea dimensiunii areolelor mărite.

Aceste modificări sunt efectuate cu ajutorul instrumentelor chirurgicale. Inciziile sunt apoi închise cu suturi.

Operația de ridicare a sânilor poate fi efectuată în combinație cu mărirea sau reducerea sânilor. Rețineți că mastopexia în Dubai nu va schimba dimensiunea sânilor; ea doar ridică sânii căzuți.

Recuperare

Candidatele care se supun unei operații de ridicare a sânilor în Dubai trebuie să se odihnească timp de câteva săptămâni pentru a se recupera complet. Deoarece procedura se efectuează în ambulatoriu, veți putea părăsi spitalul după operație și este posibil să vă simțiți amețită din cauza efectului anestezicului.

Vă veți simți extrem de obosit în primele câteva zile după operație și va trebui să luați regulat medicamentele prescrise de medic. Umflarea și vânătăile sunt destul de frecvente după operație, dar vor dispărea în decurs de două săptămâni.

Este posibil să resimțiți o amorțeală absolută în zonele afectate timp de cel puțin șase săptămâni după operație. Cicatricile dvs. vor apărea roșii și accidentate, dar se vor rezolva după câteva săptămâni.

Punctele de sutură vor fi îndepărtate de către chirurgul dumneavoastră la o săptămână după operație. Veți putea să vă continuați activitățile obișnuite, dar recuperarea completă va dura ceva timp.

Instrucțiuni postoperatorii

Trebuie să vă luați regulat medicamentele prescrise. Vi se va da un sutien chirurgical, pe care trebuie să îl folosiți 24 de ore pe zi pentru o perioadă determinată. Vi se va recomanda să dormiți pe spate și să evitați relațiile sexuale timp de câteva săptămâni după operație. Trebuie să evitați complet scăldatul sau spălarea părului. Tuburile de drenaj al fluidelor vor fi plasate lângă inciziile dumneavoastră și vor fi îndepărtate după patru zile de la operație.

Evitați activitățile viguroase, cum ar fi efortul și ridicarea de obiecte grele, timp de două săptămâni. Pansamentul vă va fi îndepărtat la cinci zile după operație. Unele copci se dizolvă singure, dar altele trebuie îndepărtate la două săptămâni după operație. Medicul dumneavoastră vă poate sugera un gel pentru incizii pentru a favoriza vindecarea. Pe toată durata procesului de recuperare a liftingului mamar, păstrați-vă sânii și inciziile la adăpost de soare.

Riscuri și complicații

Ca orice altă procedură chirurgicală, ridicarea sânilor implică și ea anumite riscuri. Cu toate acestea, este foarte important să discutați despre acestea cu chirurgul care se ocupă de ridicarea sânilor înainte de operație. Posibilele efecte secundare ale operației de ridicare a sânilor sunt următoarele;

  • Cicatrici – Vor exista cicatrici permanente după procedură, dar acestea se vor estompa după doi ani și pot fi ușor de ascuns cu un sutien.
  • Alterarea senzației pielii – Este posibil să existe amorțeală în zonele afectate; aceasta revine de obicei după câteva săptămâni, dar poate fi permanentă în unele cazuri.
  • Alăptarea – După operație, unele femei întâmpină dificultăți în a produce suficient lapte pentru alăptare.
  • Infecție – Rănile se pot infecta dintr-un motiv sau altul, dar vor fi prescrise antibiotice pentru a preveni acest lucru.
  • Alergii – Acest lucru se întâmplă rar, dar pielea dumneavoastră poate fi alergică la bandă, soluții sau alte medicamente relevante. În acest caz, veți avea nevoie de un tratament suplimentar pentru a face față reacțiilor alergice.

Candidatul ideal pentru un lifting mamar

Este posibil să fiți candidatul perfect pentru o operație de ridicare a sânilor dacă;

  • Aveți sânii căzuți.
  • Sânii dvs. și-au pierdut forma și au devenit mai aplatizați.
  • Sfârcurile dvs. cad sub pliurile sânilor atunci când nu sunt susținute.
  • Sânii dumneavoastră nu sunt simetrici.
  • Aveți peste 18 ani.
  • Greutatea dumneavoastră este stabilă.
  • Nu fumați.
  • Nu sunteți mulțumită de sânii dvs. căzuți.
  • Aveți o stare de sănătate fizică și psihică bună.
  • Aveți așteptări realiste.

Rezultatele unui lifting mamar

Veți observa o schimbare imediată a aspectului general al sânilor dumneavoastră, deși forma lor va continua să se schimbe și să se stabilizeze în următoarele câteva luni. Aceste rezultate pot fi permanente dacă aveți grijă de pielea și greutatea dumneavoastră.

Beneficiile operației de ridicare a sânilor

Beneficiile operației de ridicare a sânilor sunt numeroase;

  • Îmbunătățește aspectul estetic al sânilor dumneavoastră și îi face să arate mai atractivi și mai tineri.
  • Îmbunătățește simetria sânilor dumneavoastră.
  • Nu reduce dimensiunea sânilor dumneavoastră.
  • Oferă rezultate de lungă durată.
  • Stimulează stima de sine.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️