Transplant de păr DHI în Tunisia

transplant de păr preț tunisia 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știți despre transplantul de păr DHI în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr DHI de succes.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre transplantul de păr HID în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de păr DHI în Tunisia

Costul mediu al unui transplant de păr HID în Tunisia este de 2.200 de euro. Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează între 6 și 8 ore. Durata de ședere este de 4 zile. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 5 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Transplant de păr DHI2200 €

Ce este transplantul de păr HID?

Transplantul de păr HID în Tunisia implică plasarea foliculilor de păr recoltați individual în zona de transplant cu ajutorul stilourilor automate de implantare Choi.

Firele de păr DHI de 1 mm și 0,6 mm între partea stângă și partea dreaptă sunt curățate cu stiloul de grefă chirurgicală, apoi sunt transferate direct pe scalp, fără a deschide canale.

Această operație se realizează în două etape distincte în metoda normală de transplant de păr DHI se numește directă deoarece la un moment dat implanturile realizate cu păr.

Efectuate cu ajutorul unui stilou aplicator special, procedurile de transplant de păr DHI necesită un interes și un efort intens din partea unui chirurg experimentat.

Mai mult, din cauza costului dispozitivelor medicale utilizate în transplantul de păr, transplantul de păr DHI este mai scump decât alte tehnici.

Recent, metoda DHI de transplant de păr a devenit foarte populară și este similară cu tehnica FUE. Rădăcinile de păr recoltate individual sunt plasate cu ajutorul dispozitivelor automate de implant DHI Hair. Grefele sunt plasate în acest mod, iar rădăcinile sunt plantate fără a aștepta prea mult timp.

În cazul transplantului DHI Hair, acest lucru nu are un efect pozitiv mare asupra ciclului de viață al foliculilor de păr. În plus, dispozitivele implantate costă mai mult, iar operația de transplant de păr DHI Hair durează mai mult, astfel că prețul crește.

Cum funcționează transplantul de păr DHI?

În cazul transplantului de păr DHI în Tunisia, foliculii de păr din zona donatoare sunt detașați cu ajutorul unui dispozitiv special și sunt recoltate rădăcinile. Foliculii de păr care urmează să fie plantați în transplantul de păr DHI sunt clasificați separat, deoarece conțin o bucată de țesut și foliculii de păr.

În transplantul de păr HID, se determină cel mai potrivit unghi și direcțiile corecte pentru transplantarea foliculilor de păr. Foliculii de păr recoltați în transplantul de păr DHI sunt plasați unul câte unul în stiloul de implant.

În transplantul de păr HID, vârfurile stiloului de implant sunt folosite în dimensiuni adaptate la structura foliculilor de păr și la grosimea persoanei. În transplantul de păr HID, nu se fac incizii atunci când sunt plasați foliculii de păr; se creează găuri rotunde în piele și se plasează grefele în ele. Odată ce transplantul de păr DHI este finalizat, scalpul intră într-un proces de recuperare rapidă.

Citește și: Transplantul de păr HID în Turcia

Care sunt avantajele?

Deschiderea simultană a canalului și plasarea simultană a foliculului de păr înseamnă că foliculii de păr colectați pot fi plasați la locul lor fără o așteptare îndelungată. Acest lucru are ca rezultat grefe mai dense și un aspect mai natural.

Datorită instrumentului său special, timpul de așteptare a rădăcinilor în timpul transplantului de păr este redus. Acest lucru minimizează riscul de pierdere a rădăcinilor. Părul existent nu este afectat în mod negativ. Această metodă poate fi aplicată pacienților cu pierdere incompletă a părului. Pacientul se recuperează rapid. Ca și în cazul chirurgiei FUE și al chirurgiei robotice, experiența celor care aplică tehnica de transplant de păr DHI este foarte importantă, deoarece afectează rezultatul.

Care sunt caracteristicile stilourilor (stilouri pentru implanturi) utilizate în DHI?

HID este un articol gol utilizat în plantații și un mecanism cu arc. Acest mecanism cu arc împinge vârful după ce a fost întins și străpunge pielea, lăsând grefa în interior. Deși aceste stilouri au fost dezvoltate inițial pentru părul fin, ulterior au fost introduse pe piață stilouri specializate pentru părul gros.

Care sunt diferențele dintre metoda DHI și metoda FUE convențională?

Una dintre cele mai importante diferențe este că metoda DHI permite plantarea părului neepilat.

Acest lucru se datorează faptului că foliculii de păr sunt transplantați la 1 sau 2 minute după ce au fost recoltați din zona donatoare. Foliculii de păr nu pot aștepta în afara corpului.

Acest lucru minimizează posibilitatea de a deteriora foliculii de păr. Transplantul de păr este pe deplin posibil pentru a facilita cercetarea în domenii legate de căderea părului. Se poate efectua un transplant de păr mai intensiv, în special în zonele înguste.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️