Jordan University Hospital

Jordan University Hospital Clinica Amman 1

Spitalul Universitar Iordanian este specializat în chirurgia estetică și PMA/FIV. Înființată în 1994, această clinică certificată este situată în Amman, Iordania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Spitalul Universitar Iordanian, Amman, Iordania

Jordan University Hospital (JUH) este principalul spital universitar din Regatul Hașemit al Iordaniei. În calitate de lider, JUH este, de asemenea, primul spital din regiunea arabă, al doilea din Orientul Mijlociu și al optsprezecelea din lume care a primit acreditarea Joint Commission International (JCI).

De-a lungul celor patru decenii de existență, JUH s-a străduit să ofere un mesaj nobil și o viziune clară, bazată pe îngrijirea pacienților, pentru iordanieni, arabi și cetățeni din țările vecine. JUH are, de asemenea, obiective clare, axate pe furnizarea de asistență medicală generală și specializată, pe progresul cercetării științifice și medicale și pe formarea studenților de la facultățile de sănătate ale Universității din Iordania și ale altor universități iordaniene și arabe în domeniile medicinei, stomatologiei, asistenței medicale, farmaciei, științelor de reabilitare și altor domenii legate de sănătate. În plus, JUH oferă formare tehnică și calificările necesare pentru profesiile medicale și paramedicale la nivel național și arab.

Avem plăcerea de a vă oferi, prin intermediul acestui site, informații despre spital, dezvoltarea, viziunea, misiunea și obiectivele sale, precum și despre serviciile medicale de specialitate oferite pacienților și vizitatorilor.

La acest prestigios institut medical, ne-am asigurat că toate secțiile și unitățile sunt dotate cu cele mai noi dispozitive și echipamente medicale. JUH a fost vârful de lance al unei pleiade de tratamente chirurgicale și medicale, inclusiv tratamentul chirurgical al epilepsiei, intervenții chirurgicale pentru tumori cerebrale și malformații cerebrovasculare, implanturi cohleare, intervenții chirurgicale pentru malformații congenitale la copii, chirurgia plastică, transplanturile de măduvă osoasă la copii și adulți, endoscopia capsulară gastrointestinală, chirurgia bariatrică laparoscopică și dispozitivele de liposucție, tratamentul infertilității și fertilizarea in vitro, precum și tratamentul sarcinilor cu risc ridicat. Spitalul a înființat, de asemenea, un laborator pentru tulburări de somn și o unitate de psihiatrie.

JUH înglobează toate specialitățile majore și subdisciplinele medicale și clinice care conțin (64) specialități diferite. De asemenea, efectuează aproximativ douăzeci de mii de operații chirurgicale pe an, pe lângă tratarea a peste o jumătate de milion de pacienți pe an. Spitalul s-a gândit mult la valoarea turismului medical pentru pacienții arabi și non-arabi, care sunt în jur de nouă mii pe an, de peste 25 de naționalități.

Având în vedere cererea tot mai mare de asistență medicală atât la nivel național, cât și la nivel arab, precum și contribuția spitalului la sprijinirea sistemului iordanian de sănătate în domeniul turismului medical, a fost creată o nouă secțiune de apartamente private. Aceasta constă din (20) apartamente private și (3) apartamente regale cu servicii medicale și hoteliere de nivel înalt.

Este responsabilitatea și angajamentul nostru de a oferi pacienților noștri cele mai bune servicii medicale la nivelul celor oferite de cele mai bune spitale din lume. Aceste eforturi au avut ca rezultat faptul că spitalul a primit multiple acreditări naționale și globale pentru calitate și servicii deosebite.

Cel mai recent, JUH a primit acreditarea din partea Joint Commission International (JCI) și a primit recertificarea din partea Organizației Internaționale de Standardizare, Hazard Analysis & Critical Control Points (HACCP) și a Consiliului de Acreditare în domeniul Sănătății (HCAC), toate acestea fiind medalii de onoare și un stimulent pentru ca spitalul să continue pe drumul spre excelență.”


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Reconstrucție mamară
Otoplastie
Rinoplastie
Tratamentul cicatricilor
Abdominoplastie

MAP / FIV
Inseminare artificială
Congelare de ovule
Congelarea embrionului
Evaluarea fertilității
Testarea hormonilor
FIV – Fertilizare in vitro
Consultație FIV
Consultație în medicina reproductivă

Spitalul Universitar Jordan vă oferă :

Cazare în familie
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Serviciu de spălătorie
Transfer de dosare medicale
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare pe internet
Parcare
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Amman – Țară: Iordania – Înființat: 1994
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): Engleză

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️