Forme Clinic

Forme Clinic Praga clinica 1

Forme Clinic este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 2013, această clinică certificată este situată în Praga, Republica Cehă. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și solicitați prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Forme Clinic, Praga, Republica Cehă

Forme Clinic a fost înființată în 2013 și este o clinică de chirurgie plastică. Este specializată în cea mai cuprinzătoare gamă de proceduri cosmetice chirurgicale și nechirurgicale și este mândră să spună că oferă acces la cele mai bune tratamente, standarde și practici.

Clinica este o alegere populară printre pacienții internaționali care caută proceduri cosmetice accesibile și de înaltă calitate, cum ar fi liftingul facial, blefaroplastia, rinoplastia, operațiile la sân, implanturile de vițel, abdominoplastia, liposucția, botoxul, implanturile de fese, remediile pentru calviție și operațiile la bărbie și pomeți.

Deoarece numărul de locuri este limitat, fiecare vizitator primește o îngrijire optimă din partea chirurgului și a asistentei pe tot parcursul tratamentului său.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Tratamentul ridurilor
Otoplastie
Mărirea buzelor
Reducerea mameloanelor
Reducerea areolei
Liposucție
Corecția mamelonului
Labioplastie
Îndepărtarea implanturilor mamare
Ridicarea gâtului
Transfer de grăsime
Obrajii goi – Bichectomie
Ginecomastie
Lifting cervico-facial
Rinoplastie
Ridicarea feselor
Reducerea sânilor
Mărirea sânilor
Implanturi de vițel
Implanturi fesiere
Brahioplastie
Ridicarea coapselor
Abdominoplastie

Servicii

Transfer la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Ziare internaționale
Servicii de interpretariat
Camere private
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Praga – Țară: Republica Cehă – Fondată: 2013
Acreditare: Nu există informații – Limba(ele) vorbită(e): cehă, engleză, germană, rusă


Opinie despre Clinica Formé

Tereza Svobodová
Tereza Svobodová
11:14 06 Mar 24
L-am ales pe Dr. Jiří Bayer și a fost cea mai bună decizie. Doctorul este un medic incredibil și o persoană cu adevărat drăguță care îți va face cei mai frumoși sâni. În plus, de la femeile de la recepție până la asistentele care au grijă de tine, este o explozie absolută. Toate sunt atât de drăguțe încât nu vei dori să mergi acasă. De asemenea, vreau să mulțumesc medicului anestezist Alan Svoboda, pentru că întâlnirea cu el m-a liniştit incredibil și m-am trezit frumos într-o dispoziție grozavă. Este absolut de top. Întreaga clinică este incredibilă. Vă mulțumesc foarte mult tuturor pentru atitudinea voastră prietenoasă, îmi voi aminti de voi toți doar în cel mai bun mod.
Kaleva
Kaleva
20:45 19 Oct 23
Am facut o abdominoplastie cu Dr. Dacă Dychus făcuse și sunt 100% mulțumit! Medicul este grozav, competent, prietenos si profesionist. Anestezistul a fost, de asemenea, grozav și mi-a îndepărtat temerile! Asistentele din clinică au fost toate super drăguțe și foarte răbdătoare. Clinica era curată și nouă. Recomand cu căldură clinica! Aș merge și acolo pentru următoarea operație la sân. Nu am observat nimic rău deloc. A fost un sejur cu adevarat foarte placut.ps. Mâncarea a fost pregătită cu atât de dragut 🙈 mai bine decât în ​​unele hoteluri ❤️
S B
S B
06:20 08 Oct 23
Am fost vazut acum o saptamana la Clinica Forme de Dr. Jiri Bayer operează. Nu-mi pot imagina o clinică mai bună. Deși a fost prima mea vizită la o operație plastică, pot spune că dacă voi plănui din nou ceva, cu siguranță alegerea mea va fi din nou Forme Clinic!De la chirurg la anestezist și asistente, totul a fost perfect. Este atât de profesionist și, mai presus de toate, de iubitor. M-am simțit foarte, foarte confortabil!
K p
K p
04:27 20 Dec 23
De foarte mult timp m-am gandit si cautam ce clinica sa aleg si ce medic sa aleg.După o lungă căutare și gândire, am dat de dr. MUDr. Jiří Bayera.Trebuie sa va spun ca totul a mers perfect de la inceput, acordul telefonic, contractul de email prin pret si ce va fi nevoie (vad si un mare avantaj in faptul ca clinica iti va pune la dispozitie toate analizele daca merităAcum o săptămână am făcut toate analizele, care au ieșit bine, apoi a venit ziua Z.A trebuit să mă întâlnesc pentru prima dată cu medicul, trebuie să vă spun că alegerea mi se pare foarte mare, un medic foarte simpatic și înțelegător care o înțelege foarte bine și despre care am crezut din prima clipă că știe ce face. În ciuda faptului că nu mi-a plăcut să mă uit în oglindă până ieri și chiar și doctorul a simțit-o, trebuie să spun că cele 30 de minute de suferință au meritat. Deși sunt încă în clinică, până acum sunt complet fără durere. Și, de asemenea, acolo unde veți fi îngrijiți foarte bine, asistentele sunt foarte amabile, există o gamă largă de alimente, iar dacă aveți nevoie de medicamente pentru durere și multe altele.Nu aș fi ales altfel, o experiență grozavă chiar și în sala de operație cu un mare anestezist (care se prezintă cu tine chiar înainte de operație și află cât mai multe informații despre tine), cu o doamnă drăguță cu urechi de ren și un drăguț 3 asistente și medic șef J. Bayer.O experiență de neuitat pentru mine și, după cum a spus medicul, „cred că putem face împreună” și deja știu că am ceva de așteptat și după 3 săptămâni voi vedea în sfârșit diferența incredibilă. în sfârșit s-au oprit pentru că au serios nu o sa regrete.Mulțumesc frumos întregului personal așa cum sunt în aceste zile pentru că nu mai este obiceiul peste tot.❤Și sora Kristýnka, care este cu adevărat grozavă, și alte surori mari merită menționate.Mulțumesc Clinica Forme și vă doresc mulți clienți la fel de mulțumiți.Și mulțumesc mult și doamnelor de la recepție, nu prea întâlniți doamne atât de zâmbitoare 💖Cu stimă, K.P
Olivia Murray
Olivia Murray
15:11 31 Jul 23
A avut o rinoplastie făcută de Dr Vasek luna trecută, a fost o experiență absolut uimitoare. Eram foarte nervos, deoarece nu mai făcusem niciodată vreun tip de intervenție chirurgicală, dar de îndată ce am vorbit cu Dr. Vasek am știut că sunt pe mâini excelente. Tot personalul de la clinică a fost uimitor, atât de drăguț și super profesionist, ceea ce m-a făcut să mă simt foarte în siguranță, călătorind singur din străinătate. Recuperarea prin rinoplastie este un proces lung, dar am fost atât de surprins de cât de grozav a arătat rezultatul meu imediat ce s-a desprins ghipsul, arată și mai bine acum peste o lună și va continua să se vindece în lunile următoare. Îngrijirea ulterioară a fost, de asemenea, foarte bună, clinica a fost foarte receptivă la o întrebare pe care am avut-o la câteva zile după operație. Recomand cu siguranta!
Soňa Kracíková
Soňa Kracíková
06:26 24 Aug 23
21.8.2023 - marirea sanilorAș dori să mulțumesc întregului personal al Clinicii Forme. Fetele de la recepție vă vor întâmpina cu zâmbet chiar și dimineața, astfel încât să vă simțiți confortabil imediat ce intrați. Mulțumesc mult surorii Klara. O persoană cu adevărat grozavă. Mi-aș dori ca fiecare soră mai mică să fie cel puțin pe jumătate așa. Desigur, și celelalte surori sunt grozave, dar eu și Klára am fost în contact mai mult în timpul zilei.Medicul anestezist Alan Svoboda este cel pe care chiar trebuie să-l evidențiez. Bună treabă, încă nu-mi vine să cred că am fost sub nicio anestezie. După trezire, alertă, fără niciun semn că se întâmplă ceva. Plăcut de la primul contact. Pur și simplu te iubesc 😁 Abordare incredibil de umană.Și, desigur, cele mai mari mulțumiri sunt adresate Dr. Bayer. . Mi-ai dat un sfat grozav despre cât de nehotărât sunt. Nu știu cum a făcut-o, dar mă simt bine, fără durere și aștept cu nerăbdare ca totul să iasă așa cum trebuie.În ceea ce privește clinica în sine - mâncare curată, parfumată, excelentă - m-am simțit foarte bine de la început până la sfârșit.Vă mulțumesc foarte mult tuturor și o recomand tuturor celor care ezită să aleagă această clinică.
M. D.
M. D.
12:43 25 Feb 24
Impresiile mele despre clinică 🫶🏼 medicul Dr. Baran, surorile extrem de prietenoase, de ajutor 🫶🏼 Jana Andrea Gabriela Denissa care au fost mereu alături de mine zi și noapte, nu poți descrie în cuvinte cât de îngrijită te simți 🥰 în această clinică modernă 💯 nimic de dorit 👌🏽 prevalează o cordialitate, o căldură, o securitate care începe cu doamnele drăguțe la înregistrare 👆🏼Să nu uit draga mea „Hana” care a avut mereu urechea deschisă înainte, în timpul și după operația mea 🫶🏼 încă un „MULȚUMESC” în plus pentru tine 🙏🏼Aș recomanda 💯 la sută această clinică tuturor 👍🏼 O dau ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stele 😂Culinar 😋😋😋😋 Hotel de 5 stele…. Vezi poze
Lucie Hudec
Lucie Hudec
10:11 15 Feb 24
Am fost operat de un chirurg extern la Clinica Forme. Prin urmare, pot evalua doar personalul clinic și asistentul medical.Pentru că îmi era frică și destul de nervoasă, m-a ajutat foarte mult și m-a liniștit atitudinea calmă, dispusă și amabilă a asistentelor și a fratelui sanitar.Camera este frumoasa, curata, practica. Mic dejun excelent, adaptat exact cerințelor pacienților.Clinica foarte frumoasa si personal amabil!
Patty Jenkins
Patty Jenkins
09:54 29 Jun 23
În luna martie a acestui an am avut o mărire a sânilor de către Dr Lhotsky. Am fost foarte impresionat de clinică, de comunicarea rapidă și de îngrijirea fantastică. Consultația, pe care am avut-o online, a fost gratuită. Un taxi mă aștepta când am ajuns pe aeroportul din Praga. Toți cei de la clinică au fost foarte prietenoși și de ajutor. camera era frumoasa si confortabila. Operația a decurs foarte bine și nu am avut complicații după operație, așa că m-am simțit destul de bine. Am stat încă o săptămână la hotel înainte de a zbura acasă. Sunt foarte multumit de rezultat.
Pavlína Mosiurczáková
Pavlína Mosiurczáková
11:18 21 Apr 23
Aș dori să-mi împărtășesc entuziasmul cu privire la operația mea la sân la Clinica Formé din Praga. Mi-a luat ani de zile să mă pricep de unde să obțin mărirea. După ce am studiat multe recenzii și experiențe de la alți clienți, am rezervat o consultație la MUDr. Lhotský, cu care aveam deja experiență cu operații la încheietura mâinii în Vysoké na Jizerou. Trebuie să spun că am luat cea mai bună decizie din viața mea – atât în ​​alegerea unei clinici, cât și în alegerea unui operator. Personalul de la receptie, prin sectia de internare pana la sala de operatie este complet profesionist. Abordarea prietenoasă, serviciul excepțional și mediul luxos al clinicii vă vor trezi sentimente de calm complet și seninătate - vă veți „arunca” toate grijile chiar în afara porților clinicii. domnule MUDr. Lhotský este foarte grijuliu și meticulos și chiar și în următoarele zile după operație, continuăm să fim în contact unul cu celălalt și să monitorizăm starea mea după operație. Daca tot ezitati, vino sa vezi singur in cadrul unei consultatii personale ♥️P.S. tot ce trebuia să iei cu tine era un rucsac mic, totul era disponibil la clinică gratuit (inclusiv pachetul postoperator).
Inna Artiushenko
Inna Artiushenko
08:39 23 Jan 24
Eu și mama am avut o experiență dezamăgitoare la clinica Forme. Am programat o operație, dar examinarea preoperatorie care a costat 4 500 Kč a fost discutabilă. Aparatul EKG a funcționat defectuos, indicând incorect că mama a avut un atac de cord. Acest lucru ne-a provocat o mare suferință, dar un cardiolog extern a confirmat mai târziu că inima ei era în regulă (bani suplimentari și timp petrecut).Operația a fost amânată pentru a doua zi. Cu toate acestea, au procedat fără rezultatele testelor de sânge ale ei, care ulterior au evidențiat valori crescute ale enzimelor hepatice. Medicul anestezist a considerat aceasta o contraindicație pentru anestezie, ducând la anularea operației.În ciuda faptului că nu am efectuat operația, clinica ne-a taxat pentru aceasta. Prin e-mail, ei au promis o rambursare în termen de 60 de zile, trimițându-și termenii și condițiile unde scrie doar 30 de zile, dar au amânat-o și mai mult. Inițial, au fost de acord să ramburseze costul integral, inclusiv examinarea, dar ulterior au rambursat doar costul operațiunii. Ei au insistat că examinarea a fost impecabilă, în ciuda diagnosticului incorect de atac de cord, a rezultatelor întârziate ale testelor și a nesocotirii generale pentru timpul și angajamentele noastre.Mai târziu am făcut operația în altă parte fără probleme.
Veronica Villanueva
Veronica Villanueva
14:20 21 Jul 23
La sosirea mea la Praga, pe 21 iulie, am început să mă simt rău și am apelat la o clinică locală cu speranța de a obține terapie cu nutrienți IV. I-am explicat nevoile mele persoanei care mi-a răspuns apelului, dar era evident că nu era familiarizată cu conceptul. După ce a clarificat că aceasta presupune administrarea de substanțe precum Vitamina C și B, individul și-a exprimat scepticismul cu privire la posibilitatea organizării acestui tratament având în vedere șederea mea limitată de patru zile în oraș.În ciuda asigurărilor mele că chiar și un singur tratament într-una dintre zilele disponibile (vineri, luni sau marți) ar fi benefic, persoana a fost descurajatoare în răspunsul ei. În opinia mea, abordarea ei nu a servit bine clinicii în ceea ce privește serviciul clienți sau în promovarea eficientă a ofertelor acestora.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️