Operație la nas în Tunisia

preț pentru operația de nas 1
Scris de Maria

Tot ce trebuie să știi despre chirurgia nazală în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o operație de nas de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre chirurgia nazală în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației la nas în Tunisia

Costul mediu al rinoplastiei în Tunisia este de 1.800 de euro. Intervenția se efectuează sub anestezie generală și durează 2 ore și jumătate. Durata șederii este de 6 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

ProceduraPreț în euro
Operație la nas1800

În Tunisia, calitatea îngrijirii este de top și veți putea redescoperi un nas care vă place datorită diferitelor tehnici de rinoplastie.

Plasat în centrul feței, nasul poate face obiectul unor complexe de care este dificil să scapi. Dacă este prea plat, prea căzut, prea gros sau prea răsucit, nasul poate fi, din fericire, modificat chirurgical atunci când este nevoie.

Definiția rinoplastiei

Rinoplastia este o intervenție chirurgicală la nivelul nasului. Aceasta presupune schimbarea formei sau a dimensiunii nasului. Aceasta poate implica rezolvarea unei probleme de simetrie a nărilor, realinierea vârfului nasului,eliminarea unei umflături considerate inestetice sau scurtarea nasului prin ridicarea acestuia. Datorită rinoplastiei, pacienții își pot recăpăta un nas armonios, care să le placă, și își pot vedea complexele dispărând.

Diferitele tipuri de rinoplastie

Există diferite tipuri de operație la nas, fiecare cu propriile obiective. Tehnicile variază în funcție de tipul de rinoplastie efectuată.

Rinoplastia funcțională

Cunoscută și sub numele de septoplastie sau rinozeptoplastie, acest tip de operație la nas se realizează din motive medicale. Rinoplastia funcțională se efectuează atunci când nasul nu-și mai poate îndeplini funcțiile obișnuite, cum ar fi respirația și mirosul.

Rinoplastia structurală

Rinoplastia structurală se realizează atunci când pacientul caută o schimbare estetică. Chirurgul armonizează forma și grosimea nasului pentru a satisface dorințele pacientului. El poate corecta un cartilaj deviat, poate ridica vârful nasului sau îl poate face mai subțire sau poate atenua o cocoașă.

Rinoplastia cu grefă de cartilaj

În funcție de nevoile care conduc la o operație la nas, poate fi necesară efectuarea unei grefe de cartilaj. Acest cartilaj este de obicei prelevat din septul nazal. De asemenea, poate fi prelevat din cartilajul urechilor sau din cutia toracică. Acesta este apoi folosit pentru a modifica forma nasului și pentru a-i repara structura.

Rinoplastia secundară

O rinoplastie secundară este efectuată atunci când o rinoplastie inițială nu a produs rezultatele dorite. De asemenea, poate fi utilizată pentru a corecta probleme care au apărut după o operație inițială, cum ar fi dificultăți de respirație sau disconfort fizic.

Ridicarea nasului

O ridicare a nasului nu este, în sens strict, o procedură chirurgicală, dar este efectuată și pentru a îmbunătăți aspectul nasului. Se realizează prin injectarea de acid hialuronic și botox pentru a schimba forma nasului. Un lifting nazal poate fi folosit pentru a reechilibra volumul nasului, pentru a ridica vârful sau pentru a reduce o cocoașă.

Rinoplastia cu ultrasunete

Rinoplastia cu ultrasunete a fost dezvoltată în 2013. Aceasta utilizează frecvențe ultrasonice pentru a modifica arhitectura nasului. Această tehnică neinvazivă folosește doar vibrații pentru a netezi cartilajul și oasele nasului, lustruindu-l și subțiindu-l astfel.

Cine poate face operație la nas în Tunisia?

Începând cu vârsta de 18 ani, orice persoană care are dificultăți cu imaginea nasului său poate lua în considerare posibilitatea de a face o operație la nas. Fie că este vorba de un nas care a fost întotdeauna neatractiv sau de un nas care a suferit un traumatism și de atunci s-a deformat, rinoplastia poate fi o soluție pentru recâștigarea încrederii în sine.

În mod similar, chirurgia nazală este pe deplin indicată dacă nasul are o disfuncție respiratorie.

Cum se realizează rinoplastia în Tunisia?

Operația la nas în Tunisia se desfășoară întotdeauna în mai multe etape, pe parcursul cărora veți fi însoțit de profesioniști calificați.

Înainte de operație

Mai întâi de toate, veți avea o întâlnire inițială cu chirurgul dumneavoastră. Aceasta vă va ajuta să vă identificați nevoile și așteptările. El sau ea poate face radiografii sau scanări ale nasului dumneavoastră, precum și mai multe fotografii și o evaluare rinologică funcțională.

Chirurgul vă va da, de asemenea, instrucțiuni pentru perioada premergătoare operației. Acestea vor include

  • Nu mai beți alcool și nu mai fumați până la operație;
  • Să nu mai luați medicamente antiinflamatoare, aspirină sau anticoagulante;
  • Vă va da toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă curăța fața înainte de operație.

Pentru a vă liniști, chirurgul vă va da, de asemenea, detalii despre procedura care va urma. Veți putea să puneți toate întrebările pe care le aveți.

Desfășurarea operației de rinoplastie

Rinoplastia se efectuează sub anestezie locală sau generală, în funcție de operația care urmează să fie efectuată și de dorințele dumneavoastră, ori de câte ori este posibil. Operația durează între 1 și 3 ore, uneori puțin mai mult în cazul unei rinoplastii secundare.

Operația poate fi efectuată prin una dintre cele două metode:

  • rinoplastia deschisă, sau rinoplastia externă, care presupune efectuarea unei incizii în țesutul care separă cele două nări pentru a avea acces la cartilajul nazal;
  • rinoplastia închisă, sau rinoplastia endonasală, care remodelează nasul cu ajutorul unor incizii fine făcute direct în interiorul nărilor. Această metodă este utilizată pentru corecții minore ale nasului.

Dacă este necesar, medicul va efectua o grefă de cartilaj pentru a remodela nasul.

După ce operația este finalizată, se pune o atelă pe nas și se plasează un muștiuc în fiecare nară. De asemenea, se aplică bandaje pentru a proteja nasul după operație.

Precauții de luat după operație

Este indicat să vă țineți capul ridicat timp de 3 până la 4 zile după operație, pentru a evita formarea de edeme. Pot apărea vânătăi pe țesuturile din apropierea nasului, în special în jurul ochilor sau deasupra buzei superioare.

O compresă cu apă rece poate ajuta la reducerea umflăturii. Congestia nazală este, de asemenea, perfect normală, la fel ca și secrețiile. Nu trebuie să vă suflați nasul.

Controalele și programările postoperatorii vor oferi o oportunitate de a monitoriza evoluția nasului dumneavoastră. Atela va fi îndepărtată după 7-10 zile. Nasul dumneavoastră va căpăta forma finală după 6 luni.

Cât costă o operație la nas în Tunisia?

În Tunisia, ar trebui să vă așteptați să plătiți între 1.600 și 2.500 de euro pentru o operație la nas. Pentru o rinoplastie secundară, costul mediu este de 2.200 €. Aceste prețuri variază, bineînțeles, în funcție de caracteristicile specifice ale pacientului, de tehnicile utilizate și de clinica aleasă.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️