Gleneagles Hospital Singapore

Gleneagles Hospital Singapore Singapore clinic 1

Gleneagles Hospital Singapore este specializat în chirurgie estetică. Înființată în 1987, această clinică acreditată de JCI este situată în Singapore. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Gleneagles Hospital Singapore, Singapore

Spitalul Gleneagles din Singapore este deținut de rețeaua gigant Pantai Parkway Group Healthcare. Acest spital privat de îngrijire acută cu 258 de paturi, cu peste 300 de specialiști, oferă o gamă largă de servicii medicale și chirurgicale și a obținut certificarea Singapore Quality Class. Este, de asemenea, un centru regional de referință cu resurse tehnologice solide pentru imagistică și chirurgie robotică.

Gleneagles a fost primul spital din Asia de Sud-Est care a utilizat un robot chirurgical pentru neurochirurgie, chirurgie spinală și chirurgie a urechii, nasului și gâtului. Parkway Healthcare a înființat Centrul asiatic pentru boli hepatice și transplant (ACLDT) la Gleneagles în 1994.

ACLDT este primul centru privat din Asia dedicat tratamentului tuturor tipurilor de boli hepatice, inclusiv cancerul hepatic, hepatita, ciroza alcoolică și bolile hepatice pediatrice. Gleneagles a fost primul spital din Asia de Sud-Est care a efectuat un transplant de ficat cu donator viu.

Alte specialități de la Gleneagles includ tratamentul cancerului, cardiologie, chirurgie cardiotoracică și vasculară, gastroenterologie și hepatologie, hematologie, litotripsie, neuroștiințe, chirurgie orală și maxilo-facială, neonatologie, obstetrică și ginecologie, oftalmologie, ortopedie, pediatrie, medicină sportivă și de efort și urologie. Gleneagles salută călătorii din domeniul medical.

Centrul de asistență pentru pacienți Gleneagles (PGAC) oferă asistență pentru programări medicale cu specialiștii corespunzători, organizează transferuri la aeroport și la hotel, oferă asistență pentru cazare, pentru nevoile speciale de mâncare și băuturi, ajută la obținerea de vize și la prelungirea vizelor, dacă este necesar.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Mărirea sânilor

Spitalul Gleneagles din Singapore oferă:

Cafenea
Cazare pentru familii
Wi-Fi gratuit
Asigurare de sănătate
Ziare internaționale
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Facilități religioase
Restaurant
Seif în cameră
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Singapore – Țară: Singapore – Fondată: 1987
Acreditare: Acreditat JCI – Limbi vorbite: arabă, bengaleză, khmeră, chineză, engleză, hindi, rusă, vietnameză

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️