Prețul de FIV ICSI în Spania

fiv icsi spania 1
Scris de Émilie

Tratamentul infertilității prin FIV ICSI este utilizat atunci când alte metode de tratament al infertilității eșuează. În cazul în care ciclurile convenționale de FIV eșuează, ICSI este utilizat pentru tratamentul pentru a depăși problemele de infertilitate.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre FIV ICSI în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul FIV ICSI în Spania

Costul mediu al FIV ICSI în Spania este de 3.100 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2900 de euro la 3300 de euro.

ProceduraPreț în euro
FIV ICSI în Spania3100 €

Ce este injecția intracitoplasmatică de spermă (ICSI )?

Infertilitatea este o afecțiune complexă care poate duce la disfuncții sexuale, anxietate, depresie și izolare socială. Atunci când un cuplu suferă de infertilitate, nu mai poate concepe sau menține o sarcină, chiar dacă are relații sexuale regulate timp de douăsprezece luni consecutive.

Bărbații și femeile pot fi considerați la fel de responsabili pentru incapacitatea de a concepe. Infertilitatea poate fi tratată prin adaptarea diferitelor tratamente împotriva infertilității. Dacă ați eșuat tratamentul cu inseminare intrauterină (IUI), mai aveți încă opțiunea de a recurge la FIV cu ICSI în Spania

Injecția intracitoplasmatică de spermatozoizi este un tratament extins de fertilizare in vitro și o formă de tehnologie de reproducere asistată. Este utilizat ca tratament suplimentar la fertilizarea in vitro (FIV) pentru a trata problemele și tulburările de infertilitate.

Tratamentul de infertilitate FIV ICSI este utilizat atunci când alte metode de tratament al infertilității eșuează. În cazul în care ciclurile convenționale de FIV eșuează, ICSI este utilizat pentru tratamentul pentru a depăși problemele de infertilitate cu factor masculin. În cadrul procedurii ICSI, un spermatozoid este injectat direct în ovul pentru fertilizarea FIV. Tratamentul ICSI este utilizat în cazurile în care partenerul de sex masculin are probleme:

  • Număr scăzut de spermatozoizi
  • Calitatea slabă a spermei
  • Probleme de ejaculare
  • Prezența unor niveluri ridicate de anticorpi în spermă
  • Eșecul ciclurilor convenționale de FIV
  • Un procent neobișnuit de ridicat de spermatozoizi anormali din punct de vedere morfologic

FIV ICSI în Spania

În Spania, injecția intracitoplasmatică de spermatozoizi (ICSI) este mult mai puțin costisitoare decât în alte țări europene. Diferite studii și date statistice arată că cuplurile infertile din Europa consideră costul FIV ICSI în Spania extrem de accesibil.

Fertilizarea in vitro (FIV) versus injecția intracitoplasmatică de spermatozoizi (ICSI)

Pentru pacient, tratamentele de fertilizare in vitro și de injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi sunt aceleași ca în cazul infertilității. În limbaj medical, FIV convențională este un tratament în care spermatozoizii fertilizează un ovul în mod natural, în timp ce ICSI este un tratament suplimentar la FIV, care vizează tratarea factorului masculin în infertilitate. Tratamentul ICSI are loc în laboratoare sub supravegherea specialiștilor în infertilitate.

  • O mostră de spermă este extrasă din epididimul masculin, iar ovulele sunt extrase din uter.
  • Sperma este apoi injectată în ovul cu ajutorul unui mic ac de sticlă.
  • Ovulul fertilizat este apoi depozitat pentru a fi observat, pentru a-i permite să crească și să se dezvolte.
  • Embrionul este implantat cu succes în uter pentru a îmbunătăți șansele de concepție.

Costul medicamentelor pentru fertilitate, al analizelor de sânge și al controalelor cu ultrasunete

Înainte de a merge la un centru de FIV din Spania, pacienții ar trebui să se întrebe despre costul FIV ICSI în Spania. Majoritatea centrelor FIV din Spania includ în pachetele de costuri FIV ICSI medicamente pentru fertilitate, consultații medicale, teste de laborator, monitorizare cu ultrasunete și teste de sânge. În același timp, alte câteva centre FIV din Spania au propriile reguli privind costurile FIV ICSI în Spania, care pot varia de la o persoană la alta.

Factorii care afectează costul FIV ICSI în Spania

Costul tratamentului FIV ICSI în Spania depinde de utilizarea procesului ICSI, de calitatea embrionilor, de prezența tumorilor fibroase, de afecțiunile ovariene și de perioada de timp în care cuplul a fost infertil. Acesta include, de asemenea, utilizarea de ovule sau spermă de la donatori, expertiza și calificările embriologului și tipul de caz pe care îl are cuplul infertil.

Rata de succes FIV ICSI în Spania

Rata de succes pentru FIV ICSI în Spania poate fi în medie între 30%. În cazul în care rata de succes a tratamentului crește, acest lucru va duce la o creștere a costului FIV ICSI în Spania. Alți factori care pot influența costul FIV ICSI în Spania includ expertiza ginecologului, istoricul medical al sarcinii și al avortului spontan și, cel mai important, feedback-ul pacienților.

Avantajele tratamentului FIV și ICSI

Fiecare tratament de infertilitate are beneficii unice. Același lucru este valabil și pentru tratamentul FIV cu ICSI. Tratamentul FIV cu ICSI este cel mai benefic pentru cuplul infertil care a înregistrat eșecuri în ciclurile convenționale de FIV, un număr scăzut de spermatozoizi care a dus la imposibilitatea de a concepe, motilitatea slabă a spermatozoizilor, încercările de a rămâne însărcinată după vasectomie, blocajul fizic și alte astfel de probleme de infertilitate.

Lucruri care nu trebuie făcute

  • Fumatul: specialistul în infertilitate sfătuiește cuplul să renunțe la fumat înainte de a începe ciclul de tratament FIV ICSI. Fumatul are un efect dramatic asupra ovulului femeii și este toxic.
  • Consumul de alcool: alcoolul trebuie evitat în momentul concepției, în timpul sarcinii și până la naștere.

Riscurile FIV ICSI

  1. Sarcini multiple: Cuplurile infertile care utilizează ICSI ca tratament complementar la FIV prezintă un risc crescut de a avea sarcini multiple. Potrivit specialiștilor de la centrele de FIV din Spania, există o șansă de 30-35% de a avea gemeni și o șansă de 5-10% de a avea tripleți și mai mulți. Sarcinile multiple pot duce la complicații precum diabetul gestațional, hipertensiune arterială, cezariană și travaliu prematur.
  2. Riscul de malformații congenitale: Deși riscul de malformații congenitale la un copil conceput prin ICSI este mai mic, cuplurile ar trebui să fie informate cu privire la acest risc înainte de a vizita centrele de FIV din Spania. Riscurile asociate cu malformațiile congenitale sunt hipospadiasul și anomaliile cromozomilor sexuali.
  3. Deteriorareaovulului: există posibilitatea deteriorării ovulului în momentul injectării spermatozoizilor, ceea ce poate duce la creșterea și dezvoltarea anormală a oricărui urmaș.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️