Transplant de păr DHI în Turcia

preț transplant de păr DHI Turcia 1
Scris de Melissa

Concentrează-te pe transplanturile de păr DHI în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr HID de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de păr HID în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de păr DHI în Turcia

În Turcia, costul unui transplant de păr HID de 3.000 de grefe este cuprins între 1.800 și 2.100 de euro. Costul unui transplant de păr DHI în Turcia este determinat de utilizarea stiloului DHI (Choi Pen). Pe de altă parte, costul unui transplant de păr de 5.000 de grefe poate fi cuprins între 2.100 și 2.500 de euro. Șederea minimă în Istanbul este de 7 zile, iar tratamentul durează 8 ore.

Transplant de păr afro1700 €
Transplant de păr pentru femei2200 €
Transplant de păr DHI1900 €
Transplant de păr FUE1800 €

Transplantul de păr DHI este considerat a fi o adevărată revoluție în domeniu, oferind rezultate fenomenale cu vindecare rapidă, fie că este vorba de păr sau de barbă.

Photo avant et après une greffe DHI
Fotografie înainte și după un transplant DHI

În acest articol, vă vorbim în detaliu despre transplantul de păr DHI în Turcia. Aflați tot ce trebuie să știți.

Ce este un transplant de păr DHI în Turcia?

Transplantul de păr HID se realizează cu ajutorul unui stilet Direct Hair Implant (DHI ), cunoscut și sub numele de Choi Pen.

Principiul este foarte simplu de înțeles:grefele sunt extrase dintr-o zonă donatoare, apoi foliculii sunt implantați în zona primitoare fără a fi nevoie să se facă canale de incizie.

Photo avant et après une greffe DHI
Fotografie înainte și după o grefă DHI

Operația este foarte confortabilă pentru pacient, deoarece se efectuează sub anestezie locală, fără utilizarea unui ac de injecție, astfel încât nu se resimte nicio durere. De asemenea, pentru a reduce timpul de incizie, grefa nu petrece mult timp în afara corpului. Acest lucru asigură o implantare sigură.

De asemenea, chirurgul experimentat care efectuează operația se asigură că plasează fiecare folicul la un anumit unghi, adâncime și direcție, pentru aobține rezultate mai bune.

Fotografii înainte și după

Ce este stiloul Choi Pen pentru IHD?

Ideea pentru Choi Pen vine direct din Coreea de Sud, unde a fost inventată de profesorul Chio. Ideea a fost de a crea un instrument care să permită incizia și implantarea grefei într-o singură operație.

Este un instrument mic care arată ca un sti lou, cu un ac gol care se conectează la tub și la pompă. Foliculul este aspirat din zona donatoare și apoi este implantat ușor în zona primitoare.

În funcție de natura foliculului și de densitatea grefei de păr dorite, există mai multe dimensiuni de ac. De asemenea, chirurgul poate controla cu ușurință unghiul de implantare și adâncimea cu ajutorul stiloului Choi DHI.

Stylo Choi pour une greffe DHI
Stiloul Choi pentru o grefă DHI

Cine ar trebui să se supună acestei operații?

Dacă suferiți de căderea părului, fie că este vorba de alopecie sau de calviție avansată, se recomandă un transplant de păr DHI în Turcia. Persoanele cu HIV sunt eligibile pentru această operație.

Avantajul transplantului DHI este că este foarte eficient și are rezultate foarte bune, reproducând implantarea naturală a foliculilor, fie că este vorba de păr sau de barbă. Rezultatul nu lasă urme sau cicatrici, iar părul este perfect refăcut.

Photo avant et après une greffe DHI en Turquie
Înainte și după un transplant DHI în Turcia

Inițial, transplanturile DHI erau mult mai potrivite pentru părul fin și drept, din cauza grosimii limitate a acelor. Astăzi, însă, șuvița Choi poate fi adaptată la toate tipurile de păr și permite ca transplanturile să fie efectuate atât la bărbați, cât și la femei.

Dacă ați încercat alte metode de transplant de păr și nu ați fost mulțumit, vă puteți face și implanturi de păr DHI în Istanbul. Sunt acoperite și transplanturile de corecție.

Vezi și: Transplant de păr HIV în Turcia

Întreaga operație

În primul rând, este important de știut că transplantul de păr DHI în Turcia este efectuat de un medic într-o sală de operație sterilă. Dacă sunteți pe cale să vă supuneți unui transplant HID, va trebui mai întâi să completați un formular, al cărui scop este de a afla despre orice boală pe care o aveți și dacă luați vreun medicament.

De asemenea, medicul de la clinica capilară vă va sfătui să evitați să luați aspirină și vitamine în săptămâna dinaintea operației și să limitați consumul de cafea, tutun și alcool timp de 48 de ore înainte de intervenție.

Schéma simulation vant et après une greffe DHI
Diagramă de simulare înainte și după un transplant DHI

Inițial, dumneavoastră și chirurgul veți stabili zonele donatoare și receptoare. De asemenea, el va efectua un diagnostic complet al naturii și densității părului.

Odată ce zona care urmează să fie tratată a fost determinată și a fost realizat un diagnostic complet, procedura se desfășoară după cum urmează:

  • Grefele sunt extrase din zona donatoare și depozitate;
  • Implantarea DHI se realizează apoi la un unghi precis, pentru a nu deteriora rădăcinile foliculilor de păr;
  • Implanturile sunt plasate într-o direcție precisă pentru a asigura un rezultat perfect.

Durata procedurii depinde de o serie de factori, inclusiv de mărimea zonei care urmează să fie tratată și de tipul de păr. În general, procedura durează între 2 și 8 ore.

Vezi și: Transplantul de păr pentru femei în Turcia

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul unui transplant de păr DHI:

  • Sângerare ;
  • Amețeli
  • Durere craniană;
  • Creșterea ritmului cardiac;
  • Inflamație a foliculilor de păr;
  • Zonă donatoare rară.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să alegeți chirurgul potrivit în Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Trebuie remarcat faptul că, în credința islamică, transplantul de păr HID nu este considerat haram. Este halal și acceptabil dacă este folosit pentru a elimina un defect.

Confortul dumneavoastră este prioritatea noastră, motiv pentru care am creat servicii adaptate pentru PMR.

Citește și: Coborârea liniei de front în Istanbul

Ce măsuri de precauție trebuie să iau după un transplant de păr?

Rezultatele unui transplant de păr DHI în Turcia sunt vizibile și de lungă durată. Cu toate acestea, succesul transplantului depinde, de asemenea, de cât de bine este îngrijit părul după operație.

Chiar dacă vindecarea este rapidă, chirurgul care se ocupă de operație va prescrie creme pentru a accelera procesul. Pentru a hrăni scalpul, puteți folosi și anumite uleiuri, cum ar fi uleiul de susan, de argan sau de cocos.

Video despre transplantul de DHI

De asemenea, este indicat să folosiți șampoane blânde și să evitați alcoolul și fumatul în primele săptămâni după transplant. De asemenea, este indicat să aveți o dietă sănătoasă pentru aoferi părului grefat toate substanțele nutritive de care are nevoie.

Vezi și: Transplantul de păr afro în Turcia

Cât costă un transplant de păr DHI în Turcia?

Prețul unei operații de transplant de păr DHI în Turcia este de 2.200 de euro. Acesta depinde de tipul de păr, de stadiul de calviție și de numărul de grefe necesare pentru a umple zona respectivă. Prețul variază în funcție de durata tratamentului necesar.

Transplanturile DHI din Istanbul sunt efectuate de cei mai buni chirurgi cu o experiență vastă în domeniu. De fapt, Turcia este un adevărat punct de referință al excelenței în ceea ce privește implanturile DHI, iar rezultatele sunt garantate, mai ales după o bună întreținere.

Vezi și: Transplanturi de păr pentru vedete


Dacă vă este greu să faceți o alegere, putem ajuta să faceți o operație de succes, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează un transplant de păr DHI în Turcia?

Rezultatele unui transplant de păr DHI în Turcia sunt definitive, dar calviția poate continua să progreseze în afara zonelor tratate. În acest caz, pacientului i se poate prescrie un tratament complementar pentru a stopa căderea părului prin regenerarea scalpului.

Acestea sunt două tehnici foarte sofisticate, dar diferența constă în metoda de implantare a părului. DHI este tehnica mai precisă și mai costisitoare, deoarece transplantul de păr este realizat în întregime manual pentru a se asigura că grefele sunt implantate cu un control perfect.

FUE și DHI sunt cele mai bune două tehnici de transplant de păr, deoarece nu lasă cicatrici vizibile după operație. În plus, rezultatul este permanent și mult mai natural. Spre deosebire de chirurgia cu o singură bandă, care este mai restrictivă.

Procedura de implant de păr DHI se efectuează sub anestezie locală, deci este complet nedureroasă. Cu toate acestea, după procedură, pacienții pot resimți o oarecare durere, dar aceasta este, de obicei, foarte moderată.

Prețul variază în funcție de numărul de grefe necesare, de expertiza chirurgului și de unitatea aleasă. Dar cele mai ieftine țări în acest moment sunt Tunisia, Turcia, Polonia și, nu în ultimul rând, Ungaria. 4 destinații de elecție pentru un transplant de păr low-cost.

Desigur, durata șederii variază de la un pacient la altul. Dar, ca regulă generală, ar trebui să vă așteptați la o ședere minimă de 4 zile. Aceasta include consultația preoperatorie, procedura de transplant de păr DHI și urmărirea postoperatorie necesară.

Despre autor

Melissa

Mă numesc Mélissa și din 2014 lucrez ca redactor medical și științific. Am o experiență vastă în redactarea de documente de reglementare și medico-marketing care acoperă o gamă largă de arii terapeutice.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️