Transplant de păr fără ras în Turcia

prețul transplantului de păr fără bărbierit 1
Scris de William

Suferi de căderea părului, dar nu vrei ca alții să știe că ai făcut un transplant? Rezervați un transplant de păr fără bărbierit în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de păr fără ras în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de păr fără bărbierit în Turcia

Costul mediu al unui transplant de păr fără ras în Turcia, în Istanbul, este de 1.350 de euro, cu un preț minim de 1.200 de euro și un preț maxim de 1.500 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Transplant de păr fără ras U-FUE1350 €

Ce este transplantul de păr fără bărbierit?

Transplantul de păr fără ras este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să își păstreze tot părul în timpul procedurii, în loc să le fie ras o parte din el.

Datorită posibilității de a păstra părul pe care îl au deja pe cap, acest tratament este adesea popular printre femei, celebrități și persoane de profil înalt.

Cunoscute și sub denumirea de U-FUE, transplanturile de păr nebărbierit din Turcia sunt proceduri complicate care trebuie efectuate cu cea mai mare precizie și acuratețe.

Citește și: Prețul transplanturilor de păr pentru femei în Turcia

Ce presupune un transplant de păr fără ras?

Pentru ca un transplant de păr fără ras în Turcia să aibă succes, trebuie identificat, recoltat și apoi transplantat părul sănătos, deoarece aceștia sunt cei mai puternici foliculi și vor da cele mai bune rezultate pentru pacient.

Fiecare fir de păr din zona donatoare de pe scalp va fi îndepărtat unul câte unul. Din acest păr, pentru a se asigura că doar grefele sunt integrate, se taie șuvițe mici din părul care a fost extras.

Procedura U-FUE urmează procedura standard de transplant de păr FUE, deși procedura generală este mult mai complexă din cauza necesității de a lucra în jurul părului sănătos existent.

Citește și: Transplantul de păr DHI în Turcia

Dacă vă decideți că doriți să vă supuneți unui implant de păr fără ras în Turcia, efectuat de o echipă de experți, vă rugăm să completați formularul nostru de cerere de informații online.

După ce acest contact inițial a fost realizat, un membru al echipei noastre va aranja o consultație cu dumneavoastră, permițându-vă să puneți orice alte întrebări pe care le aveți despre transplantul de păr fără ras în Turcia.

Oferim consultații audio sau video gratuite și programări de monitorizare cinci zile pe săptămână de la consultanții noștri experți în materie de pacienți sau de la specialiștii noștri în monitorizare online, în confortul propriei locuințe.

Citiți și: Transplanturi de păr pentru vedete

În urma întâlnirii cu noi, vi se va întocmi un plan de tratament personalizat și o ofertă de preț. Acestea vor reflecta ceea ce ați discutat în timpul consultației în ceea ce privește ceea ce doriți să obțineți de la transplantul de păr nebărbierit în Turcia. În această etapă vi se va cere să plătiți un avans, care se ridică la 10% din pachetul dumneavoastră.

Ce include pachetul U-FUE?

Costul transplantului de păr în Turcia este excelent, iar procedura este inclusă în pachetul dezvăluit. Acest pachet include cazare, o gazdă dedicată care va fi prezentă 24 de ore pe zi dacă este necesar, transferuri de la aeroport, un translator și chiar prețul transplantului de păr neepilat.

Citește și: Coborârea liniei de front în Istanbul

Odată ce avansul a fost plătit, coordonatorul nostru de călătorie va întocmi un itinerar, astfel încât tot ce trebuie să faceți este să vă aranjați propriile zboruri de întoarcere în Turcia. Odată ce ați aterizat, veți fi întâmpinat de șoferul dvs. care vă va duce la locul de cazare pentru a vă întâlni cu gazda dvs.

Gazda ta dedicată îți va fi, de asemenea, translator pe tot parcursul călătoriei, dacă este necesar.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️